Steroïden info 1

PRO-MASS GAINER PAKKET (Gevorderden)

Steroïden

 

Steroïden en corticosteroïden die worden gebruikt voor de behandeling van chronische longaandoeningen zijn niet hetzelfde als anabole steroïden die illegaal worden gebruikt door atleten bij bodybuilding. Anabole androgene steroïden zijn de meest voorkomende steroïden in de VS en Canada. Er zijn een aantal verschillende soorten steroïden voor gebruik bij menselijke bodybuilders, waaronder testosteron, oxytocine, dihydrotestosteron, norepinefrineheropnameremmers (NRTI) en andere steroïden – zoals stoffen.

Cortico steroïden zijn hormonen die door de bijnieren in het lichaam worden aangemaakt, zoals cortisol. Onder stress produceert het lichaam extra cortisol om te voorkomen dat je erg ziek wordt, en het is de hoofdoorzaak van chronische longziekte.

anabolen zijn synthetische drugs die hormonen nabootsen die het lichaam van nature aanmaakt als onderdeel van rijping of als reactie op stress. Anabole steroïden bootsen mannelijke geslachtshormonen na, maar de juiste term hiervoor is anabole androgene steroïden. Steroïden zijn een synthetisch medicijn dat de hormonen nabootst die ons lichaam van nature aanmaakt, zoals testosteron en testosteron – zoals hormonen, deels als maturiteit of als reactie op stress.

Anabole androgene steroïden zijn door de mens gemaakte stoffen die verband houden met mannelijke geslachtshormonen en zijn alleen op recept verkrijgbaar om aandoeningen te behandelen die optreden wanneer het lichaam abnormaal lage niveaus van testosteron produceert, zoals vertraagde impotentie van het puberteitstype. De term ‘anabool’ verwijst naar het proces van spieropbouw, terwijl ‘androgeen’ verwijst naar de seksuele kenmerken van een man.

Steroïden worden voornamelijk in de geneeskunde gebruikt om ziekten zoals diabetes, hartaandoeningen, kanker, osteoporose en artrose te bestrijden, evenals andere ziekten die leiden tot verlies van spiermassa. Ze worden ook voorgeschreven om lichaamsverspilling veroorzaakt door diabetes en andere ziekten die leiden tot verlies van spiermassa te behandelen, maar ze worden voornamelijk gebruikt als medicijnen tegen kanker en andere soorten ziekten, met name osteosarcoom en osteopsorose.

Anabolesteroïden beïnvloeden het vermogen van het lichaam om extra testosteron te produceren en worden oraal of door injectie ingenomen. Ze moeten niet worden verward met corticosteroïden, die routinematig worden gebruikt om ontstekingen te behandelen die deel uitmaken van het ziekteproces.

Anabolesteroïden zijn een door mensen gemaakte variant van testosteron, een geslachtshormoon dat wordt geproduceerd als gevolg van sekseverschillen. Een seksuele steroïde is een anabole steroïde die het resultaat is van het geslachtsverschil dat wordt geproduceerd door geslachtshormonen zoals testosteron en oestrogeen.

Uw arts kan steroïden voorschrijven om hormonale problemen zoals een vertraagde puberteit en andere gezondheidsproblemen zoals het Asperger-syndroom te behandelen.

Mensen denken vaak aan anabole steroïden wanneer iemand naar steroïden verwijst, maar de term steroïde kan ook naar corticosteroïden verwijzen. Steroïden bootsen cortison hormonen na die worden geproduceerd door de bijnieren van het lichaam als reactie op stress. Ze kunnen ook een breed scala aan aandoeningen behandelen, waaronder depressie, angst, depressie en posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Er zijn ook een aantal prestatieverhogende medicijnen die soms ten onrechte steroïden worden genoemd, zoals corticosteroïden, anabole steroïden en andere ontstekingsremmende medicijnen.

Anabole steroïden zijn door de mens gemaakte hormonen die sterker zijn dan natuurlijke steroïden, maar niet zo sterk als corticosteroïden. Sommige mensen nemen steroïden, pillen, gels, crèmes en injecties omdat ze denken dat ze hun sport of uiterlijk kunnen verbeteren. Steroïden zijn uitgevonden voor legitieme medische doeleinden, zoals de behandeling van kanker, hartaandoeningen, diabetes en andere ziekten.

Anabole steroïden, zoals testosteron, zijn de meest voorkomende prestatieverbeteraars – die de medicijnen verbeteren die tegenwoordig door atleten worden gebruikt. Het sterkste androgeen is testosteron (uitgesproken als tes – tos – ter – ron), dat in de VS en andere landen kan worden uitgesproken als “testo” of “testosterone.

Bij de geboorte stuurt testosteron de vorming van mannelijke kenmerken in het groeiende embryo en verhoogt het het niveau naarmate de jongen uitgroeit tot een man. Bij de geboorte is testosteron gericht tegen de vorming van mannelijke kenmerken in embryo’s van adolescenten.

Testosteron wordt van nature geproduceerd door de testikels en werkt op elke cel in het lichaam en helpt bij het opbouwen van spieren. Testosteron bevordert de mannelijke kenmerken die jongens tijdens de puberteit ontwikkelen, zoals diepere stem, spieropbouw en spierkracht. Steroïden zijn anabole stoffen en reguleren de aanmaak van testosteron en andere hormonen, evenals de groei van spieren en de ontwikkeling van andere lichaamsdelen.

In de meeste gevallen zijn steroïden die worden gevonden in natuurvoedingswinkels en sportscholen nu illegaal en alleen op recept verkrijgbaar, maar DHEA is een van de weinige uitzonderingen en kan nog steeds zonder recept worden gekocht. Andere steroïden, ook wel steroïde supplementen genoemd, zijn androstendide, ook wel andro genoemd, en andere anabole steroïden.

Hoewel de lage, gecontroleerde doses die worden geassocieerd met testosteronvervangingstherapie over het algemeen worden geaccepteerd als veilig voor mannen met een laag testosteron, vormt het nemen van steroïden in elke hoeveelheid een gezondheidsrisico.

bron: https://anabolen-online.com en https://anabolen-online.nl